Warsztaty kulinarne Cucinare Bene z Krakowskim Makaroniarzem.

Wczytuję mapę...

Data/Czas
28-10-2017
17:00 do 22:00

Lokalizacja
Magazyn Wina

Kategorie


Rok zajęć już za nami! Zapraszamy na kolejny semestr z kuchnią włoską w wydaniu Krakowskiego Makaroniarza. Zabierzemy was w podróż po 22 włoskich prowincjach, podczas których poznacie przepisy na ulubione dania Bartka i dowiecie się sporo o nie tylko kulinarnej historii regionu.

A już 25 października nakładem grupy wydawniczej Foksal ukaże się książka Bartka „Italia do zjedzenia”, w której znalazło się blisko 70 przepisów kuchni włoskiej.

Florencja i Toskania – szczegóły niebawem…

Cena za jedne zajęcia: 180 zł. Zapisy: krakowskimakaroniarz@gmail.com
W przypadku zapisu na 8 z 10 zajęć oferujemy zniżkę 20 proc.
Kolejne warsztaty odbędą się:
21 października – Florencja i Toskania
25 listopada – Lecce i Apulia
16 grudnia – Palermo i Sycylia
3 lutego – Rzym i Lacjum
24 lutego – Catanzaro i Kalabria
17 marca – Neapol i Kampania
14 kwietnia – Spoleto i Umbria
19 maja – Certosa di Pavia i Lombardia
16 czerwca – Wenecja i Veneto